Frostfyrverkeri...

Altanens frostade fönster ser ut som ett fyrverkeri mot den mörka natten. Nytt år med nya spännande trädgårdsintentioner. Det kanske vore bättre att man gav löften om stordåd i trädgården än att i något försvagat ögonblick uttrycka ohållbara dito om förändrat midjemått. Jag skulle jag vilja skapa lite mer "vildhet" i trädgården kommande säsong, allt behöver inte vara så ansat och tillrättalagt får väl se hur det går med det... vad gör man inte för att slippa klippa gräsmattan. Har ni några planer för trädgård och odlande inför det här året? Önskar alla en fortsatt bra början på 2009.
© Foto: Janne Gardenlife

Kommentarer
Postat av: Aud på Dal

Nydelig bilde.

utrolig hvor vakre mønster rimfrost kan lage.

2009-01-02 @ 23:56:29
URL: http://audkamp.blogspot.com/
Postat av: Proforma

Sååå vacker bild!

Nja, jag har väl inga direkta planer med trädgården för tillfället. Vet bara att vi ska plantera om en jätterabatt och försöka få ordning på den. Sedan blir det väl som vanligt, odling i växthuset och grönsakslandet.

God fortsättning!

2009-01-03 @ 00:42:20
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Detta mönster liknar damast ett vävd mönster på stora dukar. Ja jag håller med dig ibland så jobbar man förmycket med att plantera göra nya rabatteer och ansa så man hinner inte njuta av sin trädgård.

I år så tror jag att jag skall försöka mig på lite annat än att gå i vinkel hela sommaren.Lite dekorationer i rabatterna , göra fina namnskyltar för att få bort plastetiketterna.

Ha en fortsatt bra dagGunilla

2009-01-03 @ 10:01:46
URL: http://norrskenetstradgard.blogspot.com
Postat av: Annika

God fortsättning på dig!

Det ser verkligen ut som ett konstverk.

vi hade också lite is häromdagen men idag regnar det.

Ha det gott

Annika

2009-01-03 @ 12:59:19
URL: http://naturligating.blogspot.com/
Postat av: Haspet

Oj vilket vackert mönster. Ser ut som finaste kristall. Planer för trädgården (=tomten på landet)har jag inte så många. Jag är dålig på att planera, det blir mest att jag köper en massa saker och planterar ner och passar det inte så flyttar jag dom. Jag älskar att titta på välansade trädgårdar men det kan man verkligen inte kalla vår. // Peter

2009-01-03 @ 21:48:29
URL: http://haspet.tradgardsblogg.se/
Postat av: Lotta 8`)

Planer för trädgården?! Massor! ;) Undra om man någonsin slutar förändra sin täppa? Jag gillar också "vild trädgård" och försöker välja perenner (I skogsbacken) som liknar de vilda, plantera flera ihop och blandar med gräs och träd. Har sått de första fröna idag och nu håller jag tummarna att det skall gro. Vacker iskristall bild du visar :) Tyvärr så försvann våra kristaller idag, trodde först det skulle komma snö men nej.... Ha en fortsatt trevlig helg =)

2009-01-03 @ 22:42:46
URL: http://lotta.tradgardsblogg.se
Postat av: Monica

Jättefin bild!

Jag har inte riktigt funderat över sommaren i trädgården ännu. Först får det bli vår. Och så ska jag se hur det gått med alla rosor och klematis. Göteborgsvintrar kan vara lite jobbiga för rosorna. Förra året tog de mycket stryk.God fortsättning på nya året!/Monica

2009-01-04 @ 00:42:55
URL: http://www.jordochdjur.se
Postat av: MbS

So lovely. In the US and Canada -- UK, too -- we say that the elf (tomten) "Jack Frost" painted the windows before dawn.I found you on Blotanical and just realized that I had a string of messages.

2009-01-04 @ 14:53:48
URL: http://www.minxterbloom.squarespace.com
Postat av: Anna-Karin

Så vackert! Planer för nya söderbalkongen är : äntligen lavendel! Gick inte så bra på gamla balkongen i nordväst.

2009-01-04 @ 22:25:14
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0