Heja karaktären...

Min karaktär firar jättelika triumfer..... Vad kan det då röra sig om? Mitt nya lite sundare liv har faktiskt lyckats hålla semlorna borta.... så här långt. Vi fick en råkostcentrifug i julklapp som går varm och producerar nyttiga "drinkar" mest varje dag. Frukt- och grönsakskontot har rakat i höjden och det känns faktiskt att det börjar ge lite resultat...även på vågen! Så nu är det bara att fortsätta försöka vara ihärdig. Är det fler än jag som håller i sina nyårslöften?
© Foto: Janne Gardenlife

Kommentarer
Postat av: Karin A

Jag har inte avgett något löfte om att äta mindre sötsaker - men jag försöker göra det ändå. Lyckas halvbra! Däremot har jag kommit igång bra med träningen, vilket känns skönt.Fin bild!

2009-01-25 @ 19:15:46
URL: http://uteochinne.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Janne! En råkostcentrifug är ett måste i varje hem ;O). Heja! Finns inget godare än en rejäl "drink" med morötter, apelsin, äpple, ananas osv. osv. Kepp up the good work! Jag skulle börja träna "varje dag", men har blivit lite si och så med det, och nu har jag fått "ont i knäet"..men ska bli bättre! //Anna

2009-01-25 @ 20:16:19
URL: http://www.gourmetodling.com
Postat av: Ledighetsparadiset Solåkra

Ja, jag har lovat mig själv att köpa lyxiga grönsaker och alla frukter jag känner för. Har blivit lite väl tjock under hösten och julen och att frossa i goda grönsaker och frukt istället för godis är ett bra sätt. Lycka till. härlig krispig bild har du i allafall lyckats ta.

2009-01-25 @ 21:20:06
URL: http://solakra.blogg.se/
Postat av: Proforma

Jag har inte gett något löfte, så svår att hålla, i synnerhet nu när semlorna gjort sitt intågande! För vem kan låta bli... inte jag i alla fall! Du är duktig du :)

En råkostcentrifug är inte fel, vi som brukar få så mycket frukt. Det ska jag tänka på! Tack för tipset! Kanske man kan tappa några kilon på kuppen!

2009-01-26 @ 00:39:28
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Haspet

Det kanske vore värt med ett större grönsakskonto? Godiskontot borde definitivt minskas, men det är ju sååå gott. Måste nog börja röra på mig lite, för det ena brukar ju ge det andra. Härlig bild denna gången också. // Peter

2009-01-26 @ 06:00:21
URL: http://haspet.blogspot.com/
Postat av: Växthusmadam

Ser väldigt gott och fräscht ut. Tyvärr har jag inte lyckats vara sådär duktig än, men det är ju aldrig för sent. Försöker lära mig att dricka grönt te istället för allt det svarta jag häller i mig, men inte är det lika gott inte.

Du är en god förebild!

Växthusmadam

2009-01-26 @ 19:59:17
URL: http://vaxthusmadam.blogspot.com
Postat av: Ruben

Sådana här inlägg borde vara förbjudna! /Ruben

2009-01-27 @ 20:22:03
URL: http://rubensrabatter.blogspot.com
Postat av: andré

Nja, nån råkostcentrifug har det inte blivit här, och vi äter fortfarande annat än kålrot och persilja, men någon semla har faktiskt inte slunkit ner än!

2009-01-28 @ 15:48:06
URL: http://blogg.dalang.se
Postat av: Anonym

Jag knaprar morötter river kål osv. Men jag ser fram emot en rejäl rödbetsdrink när jag kommer nästa gång.

systeryster

2009-01-29 @ 16:41:47
Postat av: ingela

Fick en av svärmor men har inga bra recept, det blir mest äpple, morot och citrus. Skall prova rödbetor och vitkål som jag har jag läst skall vara bra. Annar undviker jag kolhydrater i stor utsträckning, brukar aldrig göra såna här "bantnings" grejer men äter mer grönsaker bara och det går jättebra. Saknar inte kvällsmackorna ens.Trevlig helg!

Ingela

2009-01-30 @ 22:58:26
URL: http://gardenofingela.blogspot.com
Postat av: Annika

¨Nej jag håller väl inte mitt särskilt bra.

Lovade mig själv att komma till skridskobanan och åka lite. Tyvärr har jag inte kommit dit än.

Däremot slutade jag röka i okt och det håller jag och det är ju viktigare.

Så jag har fått 4 kg mer vilket jag behövde.

Har alltid få köpa barnkläder men nu kan jag nog ha 34.

Så kan det också vara.

Ha det gott och kämpa på.

Annika

2009-01-31 @ 00:24:30
URL: http://naturligating.blogspot.com/
Postat av: Merja

Har inte gett några nyårslöften i år heller. Men vi fick en stegräknare i julklapp från jobbet. Det sporrar en att gå lite extra. Nu när vi har lag från hela kommunen att tävla emot:)

Jätte fin bild!

Postat av: Catherine

Oh..I love the green & white..your photos are truely stunning!! Also love the photo on your header & the name of your blog~fantastic!

Cat


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0