Heja karaktären...

Min karaktär firar jättelika triumfer..... Vad kan det då röra sig om? Mitt nya lite sundare liv har faktiskt lyckats hålla semlorna borta.... så här långt. Vi fick en råkostcentrifug i julklapp som går varm och producerar nyttiga "drinkar" mest varje dag. Frukt- och grönsakskontot har rakat i höjden och det känns faktiskt att det börjar ge lite resultat...även på vågen! Så nu är det bara att fortsätta försöka vara ihärdig. Är det fler än jag som håller i sina nyårslöften?
© Foto: Janne Gardenlife

Become a baglady...

Nu ligger det ju inte så mycket för mig att använda handväska...men om så hade varit fallet hade det här kanske kunnat vara något! Vilket hantverk! Tillverkade i något latexmaterial tror jag. Kanske en födelsedagspresent till min syster-yster? Vore väl något att styla upp dig med när du ska till Willys och veckohandla. Vad tycker ni snyggt eller bara fascinerande? Konstnärinnan heter Kathleen Dustin. På hennes sida finns även en del andra häftiga prylar

Balansakt...

I kylan balanserar snön snyggt på grässtråna, som om det vore en gungbräda. Trotsade termometerns alla minusgrader och tog en minst sagt frisk promenad. Skönt att vara inne igen och elda den lilla gjutjärnskaminen glödhet.  Vad pysslar ni med för att hålla värmen uppe?
© Foto: Janne Gardenlife

Frostfyrverkeri...

Altanens frostade fönster ser ut som ett fyrverkeri mot den mörka natten. Nytt år med nya spännande trädgårdsintentioner. Det kanske vore bättre att man gav löften om stordåd i trädgården än att i något försvagat ögonblick uttrycka ohållbara dito om förändrat midjemått. Jag skulle jag vilja skapa lite mer "vildhet" i trädgården kommande säsong, allt behöver inte vara så ansat och tillrättalagt får väl se hur det går med det... vad gör man inte för att slippa klippa gräsmattan. Har ni några planer för trädgård och odlande inför det här året? Önskar alla en fortsatt bra början på 2009.
© Foto: Janne Gardenlife

RSS 2.0