God Jul...

Jooo....tomten är på ingång! Han ertappades när han var ute och norpade gran hos grannen. Jag firade av en blixt i nyllet på honom, därav den förvånade uppsynen. Nu vill jag passa på att önska alla läsare och bloggbekanta en riktigt skön julhelg! Hoppas ni har lagt stress och måsten bakom er och att det blir tid för avkoppling och umgänge med nära och kära!
© Foto: Janne Gardenlife

Surprised...


Bilden kommer från Wulffmorgenthaler

Medicin mot mörker...

Nu är det inte många dagar kvar till årets mörkaste dygn..... och sedan vänder det. Det känns gött! Fram till dess finns det inte mycket  att göra annat än mota mörkret bort med alla tillgängliga ljuspunkter som finns att uppbåda. 
© Foto: Janne Gardenlife

Grangrenspynt...

Snart dags att rota fram "pyntkartongen".  Vad har ni för favoritdekorationer?
Man kanske skulle hänga några granar i grenen! Dom här hittade jag hos
design - 3000


Fuchsiafavoriten...

Min absoluta favorit bland fuchsiorna är definitivt Fuchsia procumbens - dvärgfuchsia. Trots att själva växtsättet i sig är så intetsägande kan man bara inte vara nonchalant inför blommorna som har en fantastisk färgställning. Trots favoritskapet har jag nu lyckats ta livet av den lilla godingen.....hmmm....efter tre år torkade den bara ihop. Den har så späda grenar att det är lite knepigt att ta skott av den, undrar om det inte är enklare att göra en avläggare istället. Det är väl inte  så att någon annan trevlig bloggare "råkar" ha en liten planta till övers? Annars får det väl bli en utflykt till Rockdala-Wibrants till våren för nyinförskaffning.
© Foto: Janne Gardenlife

RSS 2.0