Tulips in the spring...

Det kanske känns lite malplacerat att visa tulpanbilder så här på höstkanten, men det är nu lökarna behöver komma ner om det ska bli någon blomning till våren. Viktigast är det förstås med de små lökarna tillexempel snödropparna, som lätt ligger och torkar i butikerna. Tulpanlökarna kan ju sättas ända fram till tjälen kommer. Undrar just om det fortfarande är lika trendigt med de mörka, nästan svarta sorterna. Det får vara hur det vill, jag vill ha fler av dem gärna samplanterade med mörkbladig alunrot som på bilden. Ut och shoppa lök!
© Foto: Janne Gardenlife

Kommentarer
Postat av: Anonym

Halloj!

Läckra foton! Denna bloggen lägger jag upp i min RSS!/ Fredrik

2008-09-23 @ 21:09:00
URL: http://fredriksetterberg.blogspot.com
Postat av: Ruben

Fantastiska foton, men en liten undran, hur har du fått tulpaner och alunroten att blomma (nästan) samtidigt? Kul att du tittade in på min blogg! /Ruben

2008-09-23 @ 21:55:14
URL: http://ruben.tradgardsblogg.se
Postat av: andré

Underbar bild på tulpanerna och alunroten! Om de mörka tulpanerna är lika trendiga som för några år sen är ju svårt att säga, men de är ju definitivt lika fina. Själv ska jag gräva ner några Carneval de Nice-tulpaner i dagarna.

2008-09-24 @ 05:34:13
URL: http://dalang.tradgardsblogg.se
Postat av: Purple Area

Härlig bild, så vackra tulpaner, nej man får inte glömma och handla lite nya lökar och köra ner. Blir så fint till våren!

2008-09-24 @ 14:08:21
URL: http://purplearea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0